{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Scoreoversigt

Hvad er test?

Flere virksomheder anvender testværktøjer til bl.a. rekruttering, udvikling og fastholdelse af medarbejdere. Få dybere indsigt i test, hvorfor du skal teste, og hvordan du bør teste.

Ic Arrow Right Blue
2 Damer Kigger På En Skærm

Hvordan rekrutterer man med data?

Boost rekruttering med data. Få indsigt i, hvordan du anvender data i hvert trin af rekrutteringsprocessen, så du minimerer bias og fejlrekrutteringer.

Ic Arrow Right Blue
Hvordan Udvikler Man Med Data Mand Og Kvinde Ved Computer

Hvordan udvikler man med data?

Dyk ned i, hvordan du bruger data til udvikling af ledere, medarbejdere og teams. Få indsigt i, hvordan data kan styrke egenudvikling, samarbejde og forretningen.

Ic Arrow Right Blue
Computer

Datadrevet HR

Datadrevet HR skal kvalificere HR-arbejdet og give ekstra viden, inden der træffes beslutninger. Se, hvordan du kommer i gang med at arbejde datadrevet med HR.

Ic Arrow Right Blue
Ipad

Fremtidens digitale arbejdsliv

Hvordan ser fremtidens digitale arbejdsliv ud, og hvad bringer fremtiden for HR? Læs, hvordan vi kan ruste os til fremtiden, hvis vi fokuserer HR-arbejdet nu.

Ic Arrow Right Blue
No Udvikling Found
No Rekruttering Found
No Ledelse Found

Guides der gør dig klogere på HR

HR er et komplekst felt, og der er mange forskellige emner at holde sig opdateret på.

Her på siden har vi samlet forskellige guides, der gør dig klogere på datadrevet HR, hvordan HR ser ud i fremtiden samt hvordan man arbejder med data, når det det kommer til rekruttering og udvikling.

Rekruttering med data

Sidder du med rekruttering, kan du f.eks. dykke ned i, hvordan man rekrutterer med data. Når du baserer din rekruttering på data, minimerer du bias og fejlrekrutteringer.

Udvikling med data

Ligeså vigtigt er det at bruge data til udvikling af ledere, medarbejdere og teams. Få indsigt i, hvordan data kan styrke egenudvikling, samarbejde og forretningen ved at læse vores grundige guide.

Datadrevet HR

Hvordan arbejder man succesfuldt med data i HR? Hvad betyder det egentlig i praksis for den enkelte HR-medarbejder?

Datadrevet HR bør ikke være et mål i sig selv, men skal ses som et strategisk vigtigt værktøj til, at HR i stigende grad kan blive en afgørende spiller i forhold til at drive i forretningen. I guiden til datadrevet HR kan du læse meget mere.

Hvad er en test?

Hvorfor er det egentlig en god ide at bruge testværktøjer til rekruttering og udvikling? Hvordan vælger du de rigtige test - og den rigtige testleverandør?

Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet for test, men det er vigtigt at finde ud af, hvad I har brug for i jeres organisation, og hvem der bedst matcher jeres krav.

Fremtidens digitale arbejdsliv

Det er ikke til at sige, hvad fremtiden bringer, og hvordan den påvirker vores arbejdsliv. Men hvis vi fokuserer HR-arbejdet nu og tager ved lære af tidligere udfordringer og kriser, kan vi blive bedre til at navigere i fremtiden. 

En ting er sikkert: Mennesker er mindst ligeså vigtige i fremtiden, som de er i dag. Og derfor bliver der fortsat ved med at være behov for dem, der sikrer ordentlige forhold på arbejdspladsen. Præcis, hvordan det ser ud, kan vi kun spå om.