{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Vejledning til kunder

For at få mest mulig ud af analyseplatformen Metis, har vi samlet nogle korte og praktiskorienterede vejledninger til dig, der er kunde hos Master og bruger af Metis.

Korte videoguides til Metis

på vores YouTube-kanal finder du en række videoer, der viser dig forskellige funktioner i Metis. Hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af nye videoer, der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Ic Arrow Right Blue

Håndtering af persondata i Metis

Vi er optagede af, at gøre det let for vores brugere at overholde loven, når de benytter vores platform og værktøjer. Metis tilpasser sig løbende de krav, lovgivningen stiller til fx håndtering af persondata. Der udvikles løbende nye funktioner, der gør det lettere for dig, som dataansvarlig, at overholde reglerne, når du behandler persondata.

Alle brugere bør:
Som administrator bør du:

Overordnet set er det en god idé at have én Metis-administrator i virksomheden og give de øvrige brugere andre roller med begrænsede rettigheder.

Den enkelte virksomhed skal selv sikre, at den overholder lovgivningen og bruger vores platform og værktøjer ifølge reglerne.

Materiale til kunder

Her finder du materiale, der er udviklet særligt til certificerede brugere og kunder i Master Danmark. Hvis du endnu ikke har en aftale med os, så kontakt os, så vi kan finde en god løsning for dig.

Materiale til EASI workshop

Her finder du en samlet oversigt over materiale til certificerede brugere af typologien EASI. Du kan bruge det som inspiration, hvis du skal facilitere en workshop eller lign. med EASI som udgangspunkt.

Ic Arrow Right Blue