{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

ACE kognitiv test

ACE kognitiv test

ACE måler potentialet for at gennemskue kompleksitet og træffe de logisk set bedste beslutninger. Testen viser også tilgangen til at tilegne sig ny viden.

ACE kognitiv test

Hvorfor skal du vælge ACE?

Forudsig performance og fremtidig succes i jobbet med ACE

I takt med at produkter og arbejdsopgaver bliver mere og mere komplekse, er der stigende krav til medarbejdernes performance og potentiale for fortsat læring. Med ACE kan du forudsige en medarbejders performance og fremtidige succes, før du ansætter.

Få brugbar viden om kandidaten:

 • Kompleksitet i jobbet
  Med ACE kan du vurdere kompleksiteten i jobbet og hvilket potentiale, der er nødvendigt for at opnå resultater.
 • Tilegnelse af ny viden
  ACE niveauet viser testagers tilgang til at tilegne sig ny viden samt med hvilken hastighed.
 • Evnen til at ræsonnere logisk og analytisk
  Du kan vurdere evnen til at ræsonnere logisk og analytisk og træffe de logisk set bedste beslutninger.

ACE funktioner

Hvad får du?

ACE giver de bedste forudsætninger for at finde det rigtige match til stillingen. Med forskellige rapporter og analyser til rådighed kan du træffe det mest kvalificerede valg blandt kandidaterne.

Ikon - test

Rapporter

Dit output

3 rapporter til at give god feedback. Kan vises til leder og testtager

ikon - performance

Analyser

Overblik

3 analyser, så du kan sammenligne forskellige testsvar, se mønstre og forskelle

ikon - resultatorienteret

Matchprocent

Find den rette

Lav et kriterie, der passer til stillingen og se, hvor stort et match, kandidaten har

Ikon - troværdighed

Bekræft resultatet

Undgå snyd

Kort bekræftelsestest, som kan bekræfte ACE-scoren. Tages i forbindelse med feedback.

ACE kognitiv test

Vil du se ACE og funktionerne?

Book en demo, og få en gennemgang af vores testværktøjer. Få indblik i vores testværktøjer og den forskel, de kan gøre for din virksomhed.

ACE kognitiv test

Hvad måler ACE?

ACE er en test af logisk analytisk ræsonnement. Det er en kompetence, der har stor betydning for, hvor gode vi er til at tilegne os nye færdigheder og viden. Der er en tæt sammenhæng mellem en medarbejders kognitive potentiale og fremtidig arbejdsmæssig succes.

ACE tager udgangspunkt i tre generelle kognitive evner:

 • Numerisk ræsonnement
  Numeriske opgaver skal løses gennem beregning.
 • Spatialt ræsonnement
  De spatiale opgaver går ud på at identificere sammenhænge i en gruppe af ni figurer.
 • Verbalt ræsonnement
  Verbal evne bliver målt af to typer verbale opgaver, matricer og analogier.

ACE anvender Computerised Adaptive Test (CAT) teknologi, hvilket betyder at spørgsmål udvælges løbende af computeren ud fra, om man svarer rigtigt eller forkert. Et rigtigt svar vil øge sværhedsgraden af næste spørgsmål og visa versa.

ACE kognitiv test

Videnskaben bag

ACE er en kognitiv test baseret på teorien om g-faktor. Testen er udviklet af Master International i Danmark, hvor psykologer, psykometrikere, og dataeksperter sikrer testens kvalitet på et højt internationalt niveau.

ACE er en kognitiv test baseret på teorien om g-faktor. ACE vurderer kompetencen til logisk analytisk ræsonnement – ​​kompetencen til at identificere mønstre og komplekse relationer i information, til at drage konklusioner og til at drive resultater. ACE måler på de tre kognitive domæner: numerisk, spatial og verbal.

ACE er bygget på Computer Adaptive Testing (CAT) teknologi. Det betyder, at ACE måler en persons maksimale kognitive potentiale ved automatisk at justere sværhedsgraden af ​​sine spørgsmål til testtagerens kognitive niveau.

Når du vælger testværktøj anbefaler vi, at du er opmærksom på validiteten (hvad er sikkerheden for, at metoden måler på det, vi ønsker at måle på?) og reliabiliteten (hvor præcis er metoden?). Der findes mange værktøjer på markedet, men det er ganske få, der er psykometrisk valideret og lever op til gældende standarder for professionelle testværktøjer.

ACE kognitiv test

Bliv certificeret i ACE

Du kan vælge mellem en ren online ACE certificering eller en kombination af online forberedelse og fremmøde. En certificering i ACE består af online forberedelse og en kursusdag med en erfaren konsulent og underviser. Certificeringen afsluttes med en online eksamen i forlængelse af kursusdagen. Pris: 3.000 kr. ex moms

Lad os inspirere dig

Vi har samlet god solid viden og erfaring inden for HR siden 1985, og vi holder den frisk og opdateres dagligt. Vi deler dette frit her på siden og i vores nyhedsbrev hver måned.

Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Kravprofil Til Rekruttering
Rekruttering, Datadrevet HR

Kravprofil til rekruttering

Lav et godt forarbejde, og find de rette kandidater. Med en kravprofil i hånden kan I få afklaret jeres præcise behov for den foreståe...

path