{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

OPTO personlighedstest

OPTO personlighedstest

OPTO er en personlighedstest baseret på Big Five modellen, der måler på adfærd, der relaterer sig direkte til performance på jobbet.

personlighedstesten OPTO

Hvorfor vælge OPTO?

Med OPTO kan du udvælge medarbejdere, der performer.

Øg din virksomheds performance med et struktureret ansættelsesforløb til at vælge de rette medarbejdere. Med OPTO kan du forudse kandidaters performance i jobbet og dermed udvælge det bedste match.

OPTO er en personlighedstest baseret på den mest anerkendte teori Big Five. Med testen lærer du hurtigt en person at kende og fokus er især på performance i jobbet.

Du kan bruge OPTO til fx:

 • Rekruttering
 • Onboarding
 • Individuel udvikling
 • Lederudvikling
 • Talent management
 • Outplacement

OPTO funktioner

Hvad får du?

Der er mange muligheder for at bruge OPTO til netop dit behov. Med de forskellige rapporter og analyser får du et nuanceret billede. Sammenlign nemt testsvar for at det bedste match.

Ikon - test

Rapporter

Dit output

8 rapporter til at give god feedback. Kan vises til leder og testtager.

ikon - performance

Analyser

Overblik

4 analyser, så du kan sammenligne forskellige testsvar, se mønstre og forskelle.

ikon - resultatorienteret

Matchprocent

Find den rette

Lav et kriterie, der passer til stillingen og se, hvor stort et match, kandidaten har.

Vil du se OPTO og fuktionerne?

Book en demo og få en gennemgang af vores testværktøjer. Få indblik i vores testværktøjer og den forskel, de kan gøre for din virksomhed.

Hvad måler OPTO på?

OPTO måler på 20 aspekter fordelt på 8 dimensioner:

 • Indflydelse
 • Robusthed
 • Samarbejde
 • Effektivitet
 • Levering
 • Efterlevelse
 • Agilitet
 • Innovation.

I rapporterne får du scorespecifikke tekster, der beskriver personligheden for hver dimension og aspekt.

Videnskaben bag

OPTO er en personlighedstest baseret på Big Five modellen. Testen er udviklet af Master International i Danmark, hvor psykologer, psykometrikere, og dataeksperter sikrer testens kvalitet på et højt internationalt niveau.

Når du vælger testværktøj anbefaler vi, at du er opmærksom på validiteten (hvad er sikkerheden for, at metoden måler på det, vi ønsker at måle på?) og reliabiliteten (hvor præcis er metoden?). Der findes mange værktøjer på markedet, men det er ganske få, der er psykometrisk valideret og lever op til gældende standarder for professionelle testværktøjer.

For at sikre den højeste kvalitet er OPTO udviklet baseret på ITC, APA, EFPA og AERA standarder og retningslinjer. OPTO opfylder derfor de højeste internationale standarder for professionelle tests.

Der er udført omfattende dokumentation for at give bevis for reliabilitet (5-10 undersøgelser offentliggjort) og validitet (30-40 offentliggjorte undersøgelser).

Registreret hos BPS

British Psychological Society (BPS) er en uvildig instans, der bl.a. vurderer kvaliteten af psykologiske test.

En godkendelse i BPS er altid en løbende proces, hvor vi hele tiden skal vise, at vores test lever op til de gældende krav.

Den engelsk sprogversion af OPTO er en registeret test hos the Psychological Testing Centre (PTC) of the British Psychological Society (BPS).

Det betyder, at testen lever op til BPS' standarder for kvalitet i dokumentation og materiale såvel som validitet og reliabilitet.

Master certificeringskursus

Bliv certificert i OPTO

En certificering i OPTO består af online forberedelse og en kursusdag med en erfaren konsulent og underviser. Her bliver du klædt på til at bruge OPTO i din rekruttering, tænke testen ind som et strategiske og datadrevet værktøj samt at give en tilbagemelding, der giver kandidaten en god og professionel oplevelse af jeres virksomheds rekrutteringsproces. Certificeringen afsluttes med en online eksamen i forlængelse af kursusdagen. Pris: 4.700 kr. ex moms

Lad os inspirere dig

Vi har samlet god solid viden og erfaring inden for HR siden 1985, og vi holder den frisk og opdateres dagligt. Vi deler dette frit her på siden og i vores nyhedsbrev hver måned.

Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Kravprofil Til Rekruttering
Rekruttering, Datadrevet HR

Kravprofil til rekruttering

Lav et godt forarbejde, og find de rette kandidater. Med en kravprofil i hånden kan I få afklaret jeres præcise behov for den foreståe...

path