{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Leadership 360 lederevaluering

Leadership 360

Leadership 360 giver et dybdegående billede af, hvordan lederen opleves af andre fra flere niveauer. Det er en lederevaluering med en unik og nuanceret feedback.

Leadership 360

Hvorfor skal du vælge Leadership 360?

Kom hele vejen rundt om lederen

Leadership 360 er et nutidigt dialogværktøj med en række funktioner som GAP-analyse, Skjulte styrker, Blind spots, Styrker og Udviklingsområder.

 • Lederevaluering
  Dialogværktøjet Leadership 360 er designet til at give dig indsigt, så du kan styrke din performance, tilfredshed og arbejdsglæde.
 • 360 grader
  Bliv evalueret af mennesker, der arbejder med dig hver dag, og få en unik og nuanceret feedback.
 • Performance
  Måler på de 8 top performance kompetencer, der har vist sig at differentiere de mest succesfulde ledere fra de dårligst performende.

Leadership 360 funktioner

Hvad får du?

Kom hele vejen rundt om lederen. Leadership 360 er baseret på respondenternes svar, og du får derfor et nuanceret indblik i, hvordan både lederen opfatter sig selv, og hvordan andre opfatter lederen.

Ikon - 360 graders evaluering

GAP-analyse

Indsigt

Med GAP-analysen får du et visuelt overblik over din score på alle de 8 top performance kompetencer.

Ikon - blind spots

Blinde vinkler

Kender du dig selv?

Featuren Blind spots sætter fokus på de kompetencer, hvor andre scorer lederen lavere, end han eller hun selv gør. Altså de blinde vinkler.

Ikon - skjulte styrker

Skjulte styrker

Opdag nyt

Skjulte styrker er de kompetencer, hvor medarbejdere, kollegaer og leder scorer lederen højere, end han eller hun selv gør. Altså områder, hvor lederen ikke umiddelbart er bevidst om, hvor stærkt han eller hun står.

Ikon - udvikling leder

Udviklingsområder

Bliv en bedre leder

Udviklingsområder sætter spot på de kompetencer, hvor lederen scorer lavest. Det er de kompetencer, lederen med fordel kan styrke.

Ikon - motiverende

Stærkeste kompetencer

Fortsæt det gode arbejde

Funktionen Styrker viser de kompetencer, hvor lederen scorer højest. Det er her, lederen naturligt står stærkest.

Leadership 360

Vil du se Leadership 360 og funktionerne?

Book en demo, og få en gennemgang af vores testværktøjer. Få indblik i vores testværktøjer og den forskel, de kan gøre for din virksomhed.

Leadership 360

Hvad måler Leadership 360?

De 8 top performance kompetencer.

Det handler om at fokusere knivskarpt på at udvikle og styrke de kompetencer, der gør en forskel, når man bliver vurderet som leder. Leadership 360 måler på lederens evne til at være troværdig, strategisk, organisatorisk, motiverende, kommunikativ, udviklende, resultatorienteret og innovativ. De 8 top performance kompetencer er alle afgørende for lederens effektivitet og dermed performance og effekt på medarbejdere og bundlinje.

De 8 top performance kompetencer er:

 • Troværdig
 • Strategisk
 • Forretningsorienteret
 • Motiverende
 • Kommunikativ
 • Udviklende
 • Resultatorienteret
 • Innovativ

Leadership 360

Videnskaben bag

Leadership 360 bygger på en teoretisk, forskningsbaseret ramme. Den måler på de 8 top performance kompetencer, der har vist sig at differentiere de mest succesfulde ledere fra de dårligst performende.

De 8 top performance kompetencer er alle afgørende for lederens effektivitet og dermed performance og effekt på medarbejdere og bundlinje. Med Leadership 360 får I et præcist billede af lederens performance inden for de 8 essentielle kompetencer på baggrund af 50+ validerede spørgsmål.

Leadership 360 bygger på respondenternes svar. Derfor er det afgørende, at respondenterne lever op til kriterierne både hvad angår antal og relevans.

Vi anbefaler altid minimum 4 respondenter udover lederen selv. Og det er essentielt, at der er respondenter fra flere niveauer, og at alle har en tæt arbejdsrelation med lederen. Det er samtidig vigtigt, at der er tænkt mangfoldighed i udvælgelsen. Det skal være respondenter med forskellige synspunkter. Det giver den nuancerede evaluering. Der er ingen normgruppe i Leadership 360.

Leadership 360

Leadership 360 certificering

På dette certificeringskursus bliver du klædt på til at anvende Leadership 360 til lederevaluering i din virksomhed. Du lærer om baggrunden, anvendelsen, spørgerammen og rapporterne i praksis. Kurset er 1 dag. Pris per deltager 3.000 kr. ex moms. Ønsker du en certificering i Leadership 360, så kontakt os gerne på mail for datoer og tilmelding. 

Lad os inspirere dig

Vi har samlet god solid viden og erfaring inden for HR siden 1985, og vi holder den frisk og opdateres dagligt. Vi deler dette frit her på siden og i vores nyhedsbrev hver måned.

Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Ledelse

Skab match mellem ledertype og jobbet

Hvordan kan vi sikre, at ledertyperne matcher forventningerne til opgaven og jobbet? Og hvordan placerer vi lederadfærd i den rette ko...

path
Master Danmark
Udvikling, Ledelse

Udvikling af ledere

Lederudvikling skal hjælpe og udvikle lederen. Gennem test bliver styrker og kompetencer belyst, måske endda fra nye perspektiver.

path