{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Lederevaluering

Dialogværktøjet Leadership 360 er designet til at give dig indsigt, så du kan styrke din performance, tilfredshed og arbejdsglæde.

360 grader

Bliv evalueret af mennesker, der arbejder med dig hver dag, og få en unik og nuanceret feedback.

Performance

Måler på de 8 top performance kompetencer, der har vist sig at differentiere de mest succesfulde ledere fra de dårligst performende.

Bliv klogere på de blinde vinkler

Det kan være nemt at se andres blinde vinkler. Men noget nær umuligt at se sine egne. Featuren Blind spots sætter fokus på de kompetencer, hvor andre scorer lederen lavere, end han eller hun selv gør. Altså de blinde vinkler.

Opdag de skjulte styrker

Jo større bevidsthed om egne styrker, jo bedre. Skjulte styrker er de kompetencer, hvor andre scorer lederen højere, end han eller hun selv gør. Altså områder, hvor lederen ikke er bevidst om, hvor stærkt han eller hun står. 

De stærkeste kompetencer

Featuren Styrker viser de kompetencer, hvor lederen scorer højest. Det er her, lederen naturligt står stærkest. Og fx udgangspunkt for en dialog om, hvilke fordele og ulemper styrkerne har i forhold til  performance, tilfredshed og arbejdsglæde på jobbet. 

Udviklingsområder, der kræver fokus

Udviklingsområder sætter spot på de kompetencer, hvor lederen scorer lavest. Det er de kompetencer, lederen med fordel kan styrke. Og igen giver det mulighed for en dialog om, hvilke områder der er vigtigst i forhold til performance, tilfredshed og arbejdsglæde. 

Videnskaben bag

Leadership 360 bygger på en teoretisk, forskningsbaseret ramme. Den måler på de 8 top performance kompetencer, der har vist sig at differentiere de mest succesfulde ledere fra de dårligst performende.

De 8 top performance kompetencer er alle afgørende for lederens effektivitet og dermed performance og effekt på medarbejdere og bundlinje. Med Leadership 360 får I et præcist billede af lederens performance inden for de 8 essentielle kompetencer på baggrund af 50+ validerede spørgsmål. 

Leadership 360 bygger på respondenternes svar. Derfor er det afgørende, at respondenterne lever op til kriterierne både hvad angår antal og relevans. Vi anbefaler altid minimum 4 respondenter udover lederen selv. Og det er essentielt, at der er respondenter fra flere niveauer. Samtidig skal alle respondenter have en tæt arbejdsrelation med lederen. Der er ingen normgruppe i Leadership 360.

Leadership 360 udbydes i første omgang på dansk.

Lad os inspirere dig

Vi har samlet god solid viden og erfaring inden for HR siden 1985, og vi holder den frisk og opdateres dagligt. Vi deler dette frit her på siden og i vores nyhedsbrev hver måned.

Outsourcing og inklusion er vejen til større talentpool i Novo Nordisk

Inklusion er vejen til diversitet og større talentpool. Og så skal outsourcing af rekrutteringsprocessen reducere bias i rekruttering....

Ic Arrow Right Blue

Sæt kunden forrest – og skab bedre inklusion

Gør organisationens kultur helt tydelig. Italesæt den meget bevidst og praktiser den endnu mere. Det er et par af de gode råd fra d’An...

Ic Arrow Right Blue

Prisen for at vælge forkert

Hvis du ansætter den forkerte til jobbet, koster medarbejderen tid og penge, uden at være produktiv. Beregne præcis, hvad det koster a...

Ic Arrow Right Blue

Sådan får du en effektiv og målrettet rekrutteringsproces

Det er afgørende, at processen både er effektiv og kvalitativ. Få tips til hvordan.

Ic Arrow Right Blue

Brug test i din foranalyse og find den rigtige kandidat

En foranalyse kvalificerer, effektiviserer og optimerer din rekrutteringsproces.

Ic Arrow Right Blue

Temperaturmåling: Status på bias, diversitet og nye teknologier

Arbejdet med diversitet er på agendaen men slet ikke implementeret i hverdagen i de danske virksomheder. Og vi bruger ikke de teknolog...

Ic Arrow Right Blue

I tvivl om testen passer til dine behov?

Vi står klar med rådgivning til at vælge den rette løsning til netop din situation.

Ring til os på 70 27 70 80