{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

MPA personlighedstest

MPA personlighedstest

MPA er en veldokumenteret personlighedstest til en grundig og struktureret testtilbagemelding. Det klassiske valg for HR-eksperter.

MPA - Hvorfor skal du vælge Master Person Analyse?

Hvorfor skal du vælge MPA?

Udvælg og fasthold de rette medarbejdere

Skab bedre resultater for din virksomhed ved at udvælge de bedste kandidater gennem et struktureret ansættelsesforløb. Med MPA kan du forudse personers adfærd på jobbet og dermed udvælge de kandidater, der matcher behovet i stillingen.

MPA er en personlighedstest, og med testen får du hurtigt indblik i, hvad kandidaten foretrækker at gøre i arbejdssammenhæng. På den måde kan du bedre afkode, hvem der er det rette match til stillingen.

Du kan bruge MPA til fx:

  • Rekruttering
  • Onboarding
  • Individuel udvikling
  • Lederudvikling
  • Talent management
  • Outplacement

MPA funktioner

Hvad får du?

Der er mange muligheder for at bruge MPA til netop dit behov. Med rapporter, analyser, supplerende egenskaber og teamroller får du et nuanceret billede. Sammenlign nemt testsvar for at det bedste match.

Ikon - test

Rapporter

Dit output

6 rapporter til at give god feedback. Kan vises til leder og testtager

ikon - performance

Analyser

Overblik

5 analyser, så du kan sammenligne forskellige testsvar, se mønstre og forskelle

ikon - resultatorienteret

Matchprocent

Find den rette

Lav et kriterie, der passer til stillingen og se, hvor stort et match, kandidaten har

Ikon - skjulte styrker

Supplerende egenskaber

Dyk ned i detaljen

Med 28 supplerende egenskaber får du endnu flere nuancer

Teamroller

Afdæk kompetencer i teamet

Hvordan bidrager kandidatens personlige egenskaber til teamet?

Vil du se MPA og funktionerne?

Book en demo, og få en gennemgang af vores testværktøjer. Få indblik i vores testværktøjer og den forskel, de kan gøre for din virksomhed.

Hvad måler MPA?

MPA måler på 9 egenskaber, fordelt på de 3 hovedområder:

  • Ego-drive: Jeg-adfærd. Relaterer sig til evnen til at opnå mål, tage styring med andre og hvordan man bruger sin energi på jobbet.
  • Sociale faktorer: Vi-adfærd. Relaterer sig til, hvordan man interagerer med andre, anvender sine følelser på jobbet og udviser tillid.
  • Arbejdsstil: Opgave-adfærd. Relaterer sig til arbejdsopgaver, herunder hvordan man arbejder med overblik, nytænkning og træffer beslutninger.

Videnskaben bag

MPA er en personlighedstest baseret på en rationel og statistisk testkonstruktion. Testen er udviklet af Master International i Danmark, hvor psykologer, psykometrikere, og dataeksperter sikrer testens kvalitet på et højt internationalt niveau.

Når du vælger testværktøj anbefaler vi, at du er opmærksom på validiteten (hvad er sikkerheden for, at metoden måler på det, vi ønsker at måle på?) og reliabiliteten (hvor præcis er metoden?). Der findes mange værktøjer på markedet, men det er ganske få, der er psykometrisk valideret og lever op til gældende standarder for professionelle testværktøjer.

For at sikre den højeste kvalitet er MPA udviklet baseret på ITC, APA, EFPA og AERA-standarder og retningslinjer. MPA opfylder derfor de højeste internationale standarder for professionelle tests.

Der er udført omfattende dokumentation for at give bevis for reliabilitet og validitet.

Registreret hos BPS

British Psychological Society (BPS) er en uvildig instans, der bl.a. vurderer kvaliteten af psykologiske test.

En godkendelse i BPS er altid en løbende proces, hvor vi hele tiden skal vise, at vores test lever op til de gældende krav.

Den engelske sprogversion af MPA er en registeret test hos the Psychological Testing Centre (PTC) of the British Psychological Society (BPS).

Det betyder, at testen lever op til BPS' standarder for kvalitet i dokumentation og materiale såvel som validitet og reliabilitet.

Bliv certificeret i Master Danmarks testværktøjer

Bliv certificeret i MPA

En certificering i MPA består af online forberedelse og to kursusdage med en erfaren konsulent og underviser. Certificeringen afsluttes med en online eksamen i forlængelse af kursusdagen. Pris: 4.700 kr. ex moms

Lad os inspirere dig

Vi har samlet god solid viden og erfaring inden for HR siden 1985, og vi holder den frisk og opdateres dagligt. Vi deler dette frit her på siden og i vores nyhedsbrev hver måned.

Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Udvikling, Rekruttering

Skab værdi med målrettet salgsadfærd i rekruttering og udvikling

Hvordan kan vi matche virksomhedens forventninger med sælgerens tilgang og evner og sikre en effektiv salgsstrategi? Sæt fokus på fors...

path
Kravprofil Til Rekruttering
Rekruttering, Datadrevet HR

Kravprofil til rekruttering

Lav et godt forarbejde, og find de rette kandidater. Med en kravprofil i hånden kan I få afklaret jeres præcise behov for den foreståe...

path