{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Bliv certificeret i ACE

Du kan vælge mellem en ren online ACE certificering eller en kombination af online forberedelse og fremmøde. En certificering i ACE består af online forberedelse og en kursusdag med en erfaren konsulent og underviser.

Her bliver du klædt på til at bruge ACE i din rekruttering. Du lærer at tænke testen ind som et strategiske og datadrevet værktøj samt at give en god tilbagemelding.

Certificeringen afsluttes med en online eksamen i forlængelse af kursusdagen.

Forberedelse

Din forberedelse består af en generel introduktion, teori om ACE og så tager du selv en ACE test. Du forbereder dig online.

Træning

Vi træner brugen af ACE og sætter den i spil med praktiske øvelser og træner en tilbagemelding. Kan være online eller holdundervisning.

Eksamen og certifikat

Du tager eksamen online og får derefter dit certifikat.

Dit udbytte af en certificering

Kursussteder og kommende datoer

Horisont, Agro Food Park 10, Århus N

Her får du lækker morgenmad inden kurset og frokost midt på dagen. Der er mulighed for at booke overnatning. Kursusdage 2020: 10. september, 29. oktober, 3. december - Kursusdagene er altid fra 9.00 - 17.00.

Søhuset, Venlighedsvej 10, Hørsholm

Her får du lækker morgenmad inden kurset og frokost midt på dagen. Kursusdage 2020: 31. august, 6. oktober, 26. november - Kursusdagene er altid fra 9.00 - 17.00.

Online certificering

Tag din certificering online og få træningen i et webmøde. Vi anbefaler denne form til den erfarne testbruger. Online træningsdage i 2020: 17. august, 23. oktober og 14. december - Online træning er altid fra 9:00-12:00.

Klar til en certificering?

Det er vigtigt for os, at sikre let adgang til at certificere alle de relevante medarbejdere. Derfor har vi faste lave priser på certificeringer og altid flere kursusdage at vælge imellem. Du får altid en komplet certificering af høj kvalitet.

2.500 kr. ex moms

Udvid din viden - bliv certificeret nu

Har du brug for vejledning til at vælge den mest relevante certificering? Ring til os på 7027 7080.