{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

ET SAMARBEJDE MED MASTER DANMARK

Når du samarbejder med os eller bruger vores testværktøjer, sikrer vi at dit grundlag er af høj kvalitet, sikkert og trygt.

Vi er et team af danske eksperter i rekruttering og udvikling af mennesker.

Høj faglighed

I Master sidder psykologer, psykometrikere, og dataeksperter. De sikrer testens kvalitet på et højt internationalt niveau.

GDPR Tryghed

Du kan let beskytte persondata med vores test. Vi har valgt den udvidede type GDPR revisoreklæring (ISAE 3000 type 2), der løbnede dokumenterer og måler, at vi lever op til alle krav.

Vi hjælper dig videre

Du kan få hjælp ved udfordringer og vi sikrer at du kommer i mål. Det er beskrevet i en Service Level Agreement (SLA) i alle vores aftaler.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål til opsætning i platformen eller oplever problemer kan du altid skrive til os på support@master.dk

Du kan også selv finde svar på de mest almindelig spørgsmål i forhold til brug af platformen.

VI ER FØDT LOKALT, BOR I DAG GLOBALT

 

  •  Vi er grundlagt i Danmark af Bjarne Mønster i 1985. Læs mere om vores grundlægger

  • Herefter kom nye markeder til og Master udvidede i Europa, hvor de store virksomheder efterspurgte værktøjer til at håndtere de stigende krav til HR.

  • Det startede med én personlighedstest, men har løbende udvidet med flere testværktøjer, som undervejs opdateres med nyeste viden.

  • Master Danmark begynder at tilbyde HR faglig rådgivning og sparring i kraft af den store erfaring på området.

  • Internationalt udvider vi med nye markedet i Asien og Amerika.

  • Fokus bliver på online teknologier, der giver mulighed for at arbejde med data analytics. Teknologien og sofwareløsningerne skal følge med kundernes behov for at arbejde datadrevet.

  • Og hvad med fremtiden? Vi forestiller os, at vi stadig gør HR til eksperter, men måden vi gør det på vil være anderledes. Der vil være andre virkemidler, løsninger og nye teknologier.