{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Exit-interview: Brug data til skarpere rekruttering

Template: Exit-interviews

Start din næste rekruttering med data fra tidligere fratrædelser. Denne template til exit-interviews giver dig 50 spørgsmål, du frit kan vælge imellem.

Ic Arrow Right Blue
Fremtiden Digitale Arbejdsplads

E-bog: Fremtidens digitale liv

Få indblik i danskernes tanker om deres arbejdsliv. Nu og fremover. Og hvad det betyder for dig som chef.

Ic Arrow Right Blue
Dataanalyse: Få hurtigt nyuddannede i job

Dataanalyse: Få hurtigt nyuddannede i job

Få svar på, hvordan man hurtigt får nyuddannede i job. Dataanalyserne indeholder også eksempler på adfærd og gode råd.

Ic Arrow Right Blue
Tjekliste: vælg en test, der matcher din forretning

Tjekliste: Sådan vælger du en test, der matcher din forretning

Brug tjeklisten til at stille de vigtigste spørgsmål, når I skal vælge den rette testleverandør.

Ic Arrow Right Blue
30 spørgsmål til jobsamtalen

Skabelon: Stil de rigtige spørgsmål til jobsamtalen

Komplet skabelon, der hjælper giver dig konkrete spørgsmål, du kan bruge til den første jobsamtale med kandidater.

Ic Arrow Right Blue
KPI'er der styrker din rekruttering

Oversigt: KPI'er der styrker din rekruttering

Hvordan sikrer du en succesfuld rekrutteringsproces, der skaber resultater? Mål på din rekruttering og få viden om, hvor du kan forbedre processen. Download oversigten, og få konkrete målepunkter, de...

Ic Arrow Right Blue
Onboarding: Aktiver indsigter fra test

Guide: Aktiver indsigter fra test og planlæg en succesfuld onboarding

Bruger I også test i rekrutteringen? Får I samlet op, når den nye medarbejder skal onboardes og udnyttet testens fulde potentiale? Få konkrete tips til onboardingen.

Ic Arrow Right Blue
No Udvikling Found
No Rekruttering Found
No Ledelse Found

Gratis værktøjer til HR-professionelle

Vi har lavet en række værktøjer, der kan hjælpe dit daglige HR-arbejde.

Om du er nyuddannet, erfaren, sidder med rekruttering, udvikling eller strategisk HR-arbejde, har vi lavet forskellige værktøjer, der hjælper i hverdagen. Alt sammen med udgangspunkt i datadrevet HR. 

Valg af testleverandør

Hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger den rigtige testleverandør, kan du bruge vores tjekliste: Sådan vælger du en test, der matcher din forretning. Tjeklisten hjælper dig med at stille de relevante spørgsmål, der klæder dig på til at vælge rigtigt.

KPI'er styrker rekrutteringen

Uanset om du arbejder i HR-afdeling, der selv står for jeres rekruttering eller yder rekruttering som ydelse til jeres kunder, har du brug for at kunne måle resultaterne af din indsats.

Med KPI’er får vi tallene på bordet og gør arbejdet konkret. På den måde kan data omsættes til reel viden. Og i sidste ende kan du undgå dyre fejlansættelser.

Brug test i onboardingen

Der er styr på alt det praktiske. Computer, telefon, forberedelse af teamet, hvordan I tager godt imod den nye kollega osv. Grundlaget for en god onboarding er allerede på plads.

Men hvad med al den viden, I har fra rekrutteringen? Får I sat den i spil, når onboardingforløbet skal planlægges?

Bruger I test i rekrutteringsprocessen, har I helt sikkert en masse indsigter, I kan bruge aktivt. Denne guide hjælper dig med at udnytte testens fulde potentiale samt optimere og målrette onboardingen af den nye kollega.

Hvad koster en fejlrekruttering?

Vi hører fra flere i HR, at de oplever ikke at blive taget seriøst i enten forretningen eller hos direktionen, fordi de ikke benytter dataværktøjer som f.eks. en datadrevet case. Der skal tal på bordet. Hvad koster en rekruttering? Og hvad koster en fejlrekruttering?

Der er bare langt større gennemslagskraft, hvis du kan præsentere en afgrænset undersøgelse baseret på data og vise, hvad en specifik ændring vil betyde for virksomheden i de kommende år. En datadrevet case giver et meget håndgribeligt beslutningsgrundlag. Så kan du nemt vise, hvor meget det koster at ansætte en ny medarbejder. Og du kan beregne, hvor meget medarbejderomsætning koster.

Exit-interview

Hvis du rekrutterer på baggrund af en fratrædelse, så grib chancen og se fratrædelsen som første skridt i rekrutteringen. Du kan interviewe den medarbejder, der fratræder. For hvem kender stillingen bedre, end den der har siddet i den?

Få vores template til et exit-interview med over 50 spørgsmål, du kan vælge imellem.

Interviewskabelon

I interviewet få du grundlag og viden, så du kan vurdere, om der er et match – eller rettere – du og kandidaten kan vurdere, om der er et match. Det går jo begge veje, og interviews er en oplagt mulighed for den meget essentielle forventningsafstemning

Brug skabelonen til at gøre din rekruttering mere datadreven. Når du bruger samme skabelon til alle kandidater, kan du sammenligne data efterfølgende. Det sikrer det bedste match mellem kandidat og job.