{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Overvejer du at bruge MPA i din virksomhed?

Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig afprøve MPA testen. Muligheden er tiltænkt dig, der vil styrke dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge testværktøj til din virksomhed.

Ønsker du at bruge testen i et egentligt rekrutterings- eller udviklingsforløb i din virksomhed, så kræver det en aftale med Master Danmark A/S.

Hvis du som kandidat eller medarbejder er kommet til denne side i forbindelse med rekruttering eller udvikling, så er der sket en fejl. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte den person, der har henvist dig hertil. Det skyldes, at du har krav på at få tilsendt et direkte og personligt testlink.

Prøv testen og hent rapport

Når du har gennemført testen her, kan du hente din egen fulde rapport. I den forbindelse registrerer vi din interesse og dit resultat. Vi sender dig også en opfølgende mail.

Når du tager testen, samtykker du til, at Master Danmark A/S i den forbindelse behandler dine personlige oplysninger i henhold til vores persondatapolitik. Vi sletter dine data indenfor 3 måneder, og du kan også altid bede os gøre det tidligere på info@master.dk

Kort om MPA

MPA er et veldokumenteret værktøj til en grundig og struktureret testtilbagemelding. Det klassiske valg for HR-eksperter før, under og efter ansættelsen.

Skab bedre resultater for din virksomhed ved at udvælge de bedste kandidater gennem et struktureret ansættelsesforløb. Med MPA kan du forudse personers adfærd på jobbet og dermed udvælge de kandidater, der matcher behovet i stillingen.