{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Overvejer du at bruge EASI i din virksomhed?

Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig afprøve EASI testen. Muligheden er tiltænkt dig, der vil styrke dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge testværktøj til din virksomhed.

Ønsker du at bruge testen i et egentligt rekrutterings- eller udviklingsforløb i din virksomhed, så kræver det en aftale med Master Danmark A/S.

Hvis du som kandidat eller medarbejder er kommet til denne side i forbindelse med rekruttering eller udvikling, så er der sket en fejl. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte den person, der har henvist dig hertil. Det skyldes, at du har krav på at få tilsendt et direkte og personligt testlink.

Prøv testen og hent rapport

Når du har gennemført testen her, kan du hente din egen fulde rapport. I den forbindelse registrerer vi din interesse og dit resultat. Vi sender dig også en opfølgende mail.

Når du tager testen, samtykker du til, at Master Danmark A/S i den forbindelse behandler dine personlige oplysninger i henhold til vores persondatapolitik. Vi sletter dine data indenfor 3 måneder, og du kan også altid bede os gøre det tidligere på info@master.dk

Kort om EASI

EASI arbejder med fire personlighedstyper. Testen bruges især til udvikling af teams eller ledere og måler både på adfærd og motivation.

Typologitesten EASI hjælper dig med at afdække adfærd og motivation på jobbet. Du får et visuelt stærkt værktøj til at skabe medarbejder- og lederudvikling.