{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Overvejer du at bruge BRIGHT i din virksomhed?

Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig afprøve BRIGHT testen. Muligheden er tiltænkt dig, der vil styrke dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge testværktøj til din virksomhed.

Ønsker du at bruge testen i et egentligt rekrutterings- eller udviklingsforløb i din virksomhed, så kræver det en aftale med Master Danmark A/S.

Hvis du som kandidat eller medarbejder er kommet til denne side i forbindelse med rekruttering eller udvikling, så er der sket en fejl. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte den person, der har henvist dig hertil. Det skyldes, at du har krav på at få tilsendt et direkte og personligt testlink.

Prøv testen og hent rapport

Når du har gennemført testen her, kan du hente din egen fulde rapport. I den forbindelse registrerer vi din interesse og dit resultat. Vi sender dig også en opfølgende mail.

Når du tager testen, samtykker du til, at Master Danmark A/S i den forbindelse behandler dine personlige oplysninger i henhold til vores persondatapolitik. Vi sletter dine data indenfor 3 måneder, og du kan også altid bede os gøre det tidligere på info@master.dk

Kort om OPTO

OPTO er en personlighedstest baseret på Big Five modellen, der måler på adfærd, der relaterer sig direkte til performance på jobbet.

Øg din virksomheds performance ved at vælge de rette medarbejdere gennem et struktureret ansættelsesforløb. Med OPTO kan du forudse kandidaters performance i jobbet og dermed udvælge det bedste match.