VIL DU VÆRE HELE HR’S SPARRINGSPARTNER?

Har du en markant faglig tyngde og mod og lyst til at være rådgiver for hele HR-branchen? Vil du være opdateret på de nye trends og vilkår for branchen? Og skal det være dig, der forstår og ser mønstrene for HR – og herefter rådgiver nogle af landets mest spændende virksomheder? I Master Danmark er vi specialister i at arbejde datadrevet med rekruttering og udvikling af mennesker, og vi løber stærkt lige nu. Vi vækster og har fortsat tårnhøje ambitioner. Derfor har vi brug for en ny erfaren konsulent.

”TRAIN THE TRAINER” OG FÅ UDSYN, BREDDE OG STOR FLEKSIBILITET

Du sidder formentlig i en HR-afdeling i en større virksomhed og har solid HR-erfaring. Du brænder for dit fag, men du savner udsynet, bredden, fleksibiliteten og en højere grad af work-life balance. Og så er du parat til at tage skridtet videre, dele din HR-erfaring og inspirere som konsulent. Hos os får du rollen som ”train the trainer” af primært HR – og du træder derfor ud af rollen som den udførende og ind i rollen som inspirator.

DU INSPIRERER DINE KUNDER – OG OS ANDRE

Du bliver ansvarlig for en spændende kundeportefølje, når du træder ind ad døren, og din fornemste opgave bliver at skabe forretningsmæssig værdi for både dem og de nye kunder, du selv opdyrker. Du inspirerer helt naturligt mennesker og er parat til at formidle din viden og erfaring. Det kan både være, når du underviser og faciliterer, og når du deler dine tanker og ideer fx på vores blog: http://www.master.dk/blog/.

Som konsulent får en bred berøringsflade og sætter din faglighed i spil i flere virksomheder. Helt konkret skal du:

  • levere faglig sparring primært til HR – på både dansk og engelsk
  • designe og facilitere udviklingsforløb
  • formidle din viden og erfaring til andre HR-professionelle
  • skabe værdi for dine eksisterende kunder
  • finde nye spændende kunder

Vi lover dig, at du får travlt. Men vi passer på dig, så du ikke arbejder dig selv ud over kanten. I nogle perioder har du ekstra travlt, men så tager du til gengæld en uge fri eller går tidligt på andre tidspunkter. Vi mener det, når vi siger, at her skal være plads til et ambitiøst arbejdsliv – og et lige så ambitiøst privatliv. Stillingen er på 37 timer.

Vi er nysgerrige på digitalisering og de teknologiske muligheder i HR, og det forventer vi også, at du er. Derudover er det en fordel, hvis du har en kandidatgrad inden for erhvervspsykologi, fx Cand.Merc.Psyk, Cand.Merc.HRM eller lign.

LIDT OM OS

Master Danmark er en del af en international virksomhed inden for udvikling og salg af psykologiske erhvervstests. Vores kunder kommer fra alle brancher og er blandt landets mest spændende virksomheder – både mellemstore og store og flere i C20-indekset. Du bliver en del af et nysgerrigt og fagligt stærkt team, hvor vi hele tiden stræber efter at udvikle forretningen og give vores kunder den bedste oplevelse. Når vores kunder lykkes, lykkes vi. Miljøet er ambitiøst men samtidig uformelt, så her er også plads til at have det sjovt. Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og indflydelse på din arbejdsdag, og vi har fokus på din trivsel og udvikling. Vores dejlige, lyse kontor ligger i Birkerød.

ER DET DIG?

Send din ansøgning hurtigst muligt og gerne allerede i dag til job@master.dk. Skriv ”Konsulent” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til CEO Julie Kristine Strange på 20 72 80 84 eller Senior Konsulent Tina Sørensen på 23 48 80 84.

Bliv klogere på medarbejderne i Master Danmark

Mere om os