OPTO - stoler du på intuition eller data?

+ Øg chancen for at rekruttere en high-performer og reducér fejlrekrutteringer
+ Spar tid og penge ved at have fokus på performance i en fleksibel rekrutteringsproces
+ Giv kandidaten en professionel oplevelse og styrk dit employer brand.

Når du arbejder datadrevet med rekruttering, minimerer du bias og kan hurtigt og let matche kandidaten med jobbet. Med OPTO får du en effektiv og fleksibel datadrevet proces, der understøtter virksomhedens performance og øger muligheden for at rekruttere en high-performer.

OPTO kombinerer dybdegående teori og den nyeste viden om adfærd og performance med en enkle og anvendelige rapporter, der gør beslutningstageren i stand til at træffe objektive beslutninger. Det gør testen let at bringe i spil i en travl hverdag.

OPTO kan skaleres, så du har mulighed for at vælge hvor meget du vil gå i dybden med personligheden. Med jobkriterier og de enkle rapporter kan du hurtigt og let vurdere i hvor høj grad kandidaten matcher jobbet.

Styrk dit employer brand

Kandidaternes oplevelse af den samlede rekrutteringsproces spiller en afgørende rolle for dit employer brand. Med OPTO sikrer du, at alle kandidater kommer igennem et moderne setup og får en god oplevelse med en grundig og professionel proces.

Registreret test hos BPS

Den engelsk sprogversion af OPTO er en registeret test hos the Psychological Testing Centre (PTC) of the British Psychological Society (BPS). Det betyder, at testen lever op til BPS' standarder for kvalitet i dokumentation og materiale såvel som validitet og reliabilitet.

Den gruppe af talenter, jeg mødte efter en stor pulje havde været igennem OPTO, var præcis den type af mennesker, jeg forventede at møde i forhold til de kriterier, vi havde sat op.

Peter Trolle - co-founder - High Performance Talents

Bliv klogere på OPTO

Download brochure