MPA - UDVÆLG OG FASTHOLD DE RETTE MEDARBEJDERE

Skab bedre resultater for din virksomhed ved at udvælge de bedste kandidater gennem et struktureret ansættelsesforløb. Med MPA kan du forudse personers adfærd på jobbet og dermed udvælge de kandidater, der vil forblive motiverede.

Spar tid og penge

MPA hjælper dig til at gennemføre målrettede og strukturerede interviews med relevante kandidater. Samtidig får du et let og effektivt workflow mellem HR og den rekrutterende chef. Det sparer tid og dermed penge.

Detaljeret profil og godt overblik

Med MPA får du et detaljeret indblik i en persons adfærd på jobbet. Samtidig kan du hurtigt skabe dig et overblik over profilen.

MPA måler adfærd på jobbet:

  • Hvordan mål og resultater søges opnået
  • Hvordan indflydelse søges og energi anvendes
  • Hvor meget kontakt man ønsker at skabe til andre
  • Hvor meget man kontrollerer sine følelser og hvordan man viser tillid
  • Foretrukken tilgang til arbejdsopgaver
  • Hvordan beslutninger træffes
  • Interessen for nytænkning og udvikling af nye idéer.

Brug data intelligent

MPA er en del af analyseplatformen METIS, der bruger HR-data intelligent. Du kan sammenligne data fra jeres dygtigste og mest succesfulde medarbejdere og dermed se hvilke adfærdstræk, der er væsentlige i den konkrete stilling. Disse data kan let anvendes i udvælgelsen af nye medarbejdere eller i forbindelse med talentudvikling.

REGISTRERET TEST HOS BPS

Den engelsk sprogversion af MPA er en registeret test hos the Psychological Testing Centre (PTC) of the British Psychological Society (BPS). Det betyder, at testen lever op til BPS' standarder for kvalitet i dokumentation og materiale såvel som validitet og reliabilitet.

Test er en naturlig og væsentlig del af vores arbejde med at afdække og kvalitetssikre vores kandidater til kunderne.

Morten Andersen - Business director - Hays

Bliv klogere på MPA

Download brochure