METIS – EN ANALYSEPLATFORM, DER GØR DIT ARBEJDE LETTERE

Alle Masters testløsninger håndteres på analyseplatformen Metis, som er det system, du får adgang til sammen med vores test. Metis gør dine arbejdsprocesser mere simple og sparer dig for tid. Alle løsninger er samlet ét sted og du kan hurtigt få et overblik over dine assessments og kandidater.

Metis giver dig adgang til alle vores analysemuligheder og du kan trække alle de forskellige rapporter, du har behov for i den givne situation. Det er let at kombinere flere løsninger i dine analyser, så du hurtigt får et solidt grundlag at træffe den rette beslutning på.

Metis giver dig et sikkert, overskueligt og effektivt workflow i dit daglige arbejde med mennesker og test.

Med METIS er du sikret et system, der altid lever op til de gældende standarder og regler for fx håndtering af persondata. Det giver dig tid til at fokusere på kandidater og talenter end på IT.

Metis på farten

Med Metis2Go kan du sende test ud og benytte de mest brugte funktioner direkte på din mobil. Her kan du se en præsentation af Metis2Go:

"Masters analyseplatform Metis har givet os fleksibilitet til at screene kandidater på netop de parametre, der er vigtige for os."

Mads Rung - udviklingskonsulent - Saxo bank

Bliv klogere på METIS

Download brochure