ACE – FORUDSIG PERFORMANCE OG FREMTIDIG SUCCES I JOBBET

I takt med at produkter og arbejdsopgaver bliver mere og mere komplekse, er der stigende krav til medarbejdernes præstationer og potentiale for fortsat læring og evnen til at kunne ræsonnere logisk og analytisk. Med ACE kan du forudsige en medarbejders performance og fremtidige
succes, før du ansætter.

Hvad måler ACE?

ACE måler på den enkeltes potentiale for ræsonnement og giver dig mulighed for at vurdere den enkeltes evne til:

+ At tilegne sig ny viden
+ Problemløsning
+ Træffe effektive beslutninger

Undersøgelser viser, at der er en tæt sammenhæng mellem fremtidig succes på jobbet og niveauet på medarbejderens kognitive evner.

Vigtigt input til din rekrutteringsproces

Med ACE kan du fastlægge kompleksiteten i jobbet og vurdere hvilket potentiale der er nødvendig for at nå resultater i jobbet. ACE hjælper dig med at måle en kandidats evne til at tilegne sig ny viden, i takt med at din virksomhed udvikler sig, baseret på kandidatens numeriske, verbale og rummelige evner.

ACE bistår dig med på et objektivt niveau, at kunne træffe de rigtige beslutninger uanset om du rekrutterer eksterne eller interne kandidater til vigtige jobfunktioner.

Tid er vigtig for os i Hays, hvorfor både certificeringen i testen skal være effektiv, samt den daglige brug af værktøjet være strømlinet. Master lever helt klart op til begge dele.

Morten Andersen - Business Director - Hays

Bliv klogere på ACE

Download brochure