Egen løsning i Metis giver os et bedre flow

Med Metis Platformen kan virksomheder screene kandidater med tests, de selv har designet. Metis sørger for IT-setup og analyse af svarene.

”Masters analyseplatform Metis har givet os fleksibilitet til at screene kandidater på netop de parametre, der er vigtige for os.”

Sådan siger Mads Rung, som er trænings- og udviklingskonsulent i investeringsbanken Saxo Bank. Saxo Bank har længe brugt tests fra Master til måling af adfærd og analytisk ræsonnement som en integreret del af rekrutteringsprocessen. Udover Masters standard løsninger, ønskede Saxo Bank at supplere testene fra Master med spørgsmål, der sætter direkte fokus på kandidaternes vedholdenhed og målfokus i meget udfordrende situationer. Derfor udviklede Saxo Bank selv et spørgeskema, hvor kandidater testes i netop de parametre.

På få timer lagde Master spørgeskemaet på analyseplatformen Metis, som derefter blev stillet til rådighed for banken.

”Metis er virkelig let at håndtere for os og let at gå til for respondenterne. Når kandidaten har været igennem skemaet, modtager vi en analyserapport af kandidatens respons fra Master,” siger Mads Rung og fortsætter:

”Det, at vi har mulighed for at supplere med vores egen test i det samme it-system, som de øvrige tests ligger i, gør, at hele processen er i et godt arbejdsflow. Det er en platform, som virker rigtigt godt virker for os.”

Mads Rung
Training and Development Consultant at Saxo Bank

Masters analyseplatform Metis har givet os fleksibilitet til at screene kandidater på netop de parametre, der er vigtige for os.

Mads Rung - Udviklingskonsulent - Saxo Bank