Master, når vi skal finde eksperter

En professionel samarbejdspartner der inden for test af vores kandidater sikrer en høj kvalitet og effektivitet i vores processer og leverancer.

Hays er verdens førende eksperter i rekruttering af specialister. 

"I Hays har vi siden 2008 samarbejdet med Master på testløsninger til vores rekruttering. Test er en naturlig og væsentlig del af vores arbejde med at afdække og kvalitetssikre vores kandidater til kunderne.

Det er utrolig vigtigt for os, at de test, vi anvender, er nemme at kommunikere og operationelle i den daglige brug. Masters test forstås umiddelbart af alle, også de ledere der normalt ikke anvender test. Tid er vigtig for os i Hays, hvorfor både certificeringen i testen skal være effektiv, samt den daglige brug af værktøjet være strømlinet. Master lever helt klart op til begge dele.

Master er for os en professionel og værdifuld samarbejdspartner, hvor vi altid har haft en god og åben dialog om samarbejdet”

Morten Andersen
Business Director, Hays Specialist Recruitment

Tid er vigtig for os i Hays, hvorfor både certificeringen i testen skal være effektiv, samt den daglige brug af værktøjet være strømlinet. Master lever helt klart op til begge dele.

Morten Andersen - Business Director - Hays