Rekruttering: udvælg de bedste til jobbet

Når medarbejderne passer til jobbet, performer de bedre og sikrer virksomheden et bedre resultat. På samme måde kan et dårligt match mellem medarbejder og job koste virksomheden mange ressourcer. At finde det helt rette match mellem job og medarbejder kræver en effektiv og struktureret rekrutteringsproces.

Vi er optagede af at sikre dig en effektiv rekrutteringsproces med målbare resultater for din forretning. Vejene hertil kan være mange. Det afhænger af din virksomheds behov og de mennesker, du ønsker at bringe ind i virksomheden. 

Beslutningsgrundlag

Vi ønsker at sikre dig en viden - baseret på data - og et beslutningsgrundlag, du kan handle på. Det øger sandsynligheden for at du udvælger de medarbejdere, der vil forblive motiverede og dermed performer bedst i jobbet.

Vi tilbyder

Du bliver klædt på til at arbejde kvalificeret med mennesker og løse rekrutteringsopgaver effektivt.

Vi underviser og certificerer i forskellige rekrutteringsløsninger, der kan støtte dig i dit rekrutteringsarbejde - også hvis du ansætter servicepersonale.

Vi tilbyder også rådgivning, facilitering, træning og foredrag. Det kunne fx være træning i rekruttering, hjælp til at tiltrække unge mennesker, dataanalyser, træning af rekrutterende ledere eller undervisning af unge talenter. Altid tilpasset efter dine mål for forretningen.

Lad os tage en uforpligtende dialog om dine muligheder

Kontakt os

Vi har lavet et ordentligt forløb. Det viser alle de tilbagemeldinger vi har fået her efterfølgende, hvor kandidaterne takker for en ordentlig behandling og fortæller at de har fået noget ud af at være en del af rekrutteringsprocessen også selvom de ikke endte med at være blandt de sidste 25

Allan Levann - High Performance Talents

Pyt med test, pyt med metoden. Det handler om ledelse og hvis jeg bliver klog på hvad I mener god ledelse er, så lad os da bagefter forholde os til hvilke virkemidler vi skal bruge for at finde de rette.

Julie Kristine Strange - Adm. direktør - Master Danmark

Læs hele historien om Julies forløb med High Performance Talents

Læse hele casen