Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • People analytics i praksis

  I HR Future Lab havde vi den fornøjelse at debattere people analytics med David Green, speaker og executive director i Insight222. Vores vigtigste take away var hans model, der adresserer, hvad HR i praksis bør tage stilling til, når vi arbejder med pepole analytics. Modellen bygger på tre hovedområder: foundation, value og ressources, og herunder 9 dimensioner. Du kan se den her.​​
  Kategori Andet
 • Tilfør data analytics kompetencer til HR

  Alle taler om data. I HR Future lab er det naturligvis også et af vores hovedemner. For med data om mennesker har vi i HR et middel til at kunne forudsige fremtiden og dermed være en afgørende partner til at drive forretningen. Vi debatterede emnet med et oplæg fra ph.d. Jean Vennestrøm fra Conopor.
  Kategori Andet
 • udvid forestillingsevnen i det kreative rum

  HR Future Lab besluttede til seneste møde at udfordre os selv, at slå autopiloten fra, og lade idégenerering og innovation blive til i en styret og faciliteret kreativ proces. Vi blev inspireret af vores indlægsholder Pernille Lytzen, som er Product Development Lead hos Autonomous Mobility. En af de metoder, vi valgte at fokusere på sammen med Pernille, indeholder tre forskellige læringsrum. Hvert rum har forskellige formål, regler, vilkår og arbejdsmetoder:
  Kategori Andet
 • Nytænk jeres rekruttering: Skræm kandidaterne væk

  I en tid, hvor der kan være svært at tiltrække de rigtige kandidater, er der flere og flere virksomheder, der nytænker deres rekruttering. Og en ny tendens er, at virksomhederne først gør meget for at tiltrække kandidater, for derefter at forsøge at skræmme dem væk igen.
 • Virkemidler, der gør din undervisning effektiv og målrettet

  I rollen som underviser og facilitator er jeg naturligvis optaget af, at deltagere i min undervisning eller facilitering får størst muligt udbytte med hjem. Derfor har jeg fokus på effektiv og målrettet kommunikation samt på at bruge de rette virkemidler.
  Kategori Andet