Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • En grundig onboarding øger fastholdensen

  Det kan være svært at tiltrække og rekruttere de rette kandidater. Det gør, at virksomheder investerer både tid og penge i Employer Branding og effektive rekrutteringsprocesser. Det er derfor vigtigt, at både en ansættende leder og HR-eksperterne er klædt på til at løse opgaven og anvende de rette virkemidler i rekrutteringsprocessen.
 • Nytænk jeres rekruttering: Skræm kandidaterne væk

  I en tid, hvor der kan være svært at tiltrække de rigtige kandidater, er der flere og flere virksomheder, der nytænker deres rekruttering. Og en ny tendens er, at virksomhederne først gør meget for at tiltrække kandidater, for derefter at forsøge at skræmme dem væk igen.
 • Rekrutteringsprocessen er forældet i flere brancher

  Det var konklusionen, da jeg mødtes med IT-udviklingsbureauet Kraftvaerk for at høre deres tanker om HR og udfordringer med rekruttering. Det kom der en rigtig god snak ud af, og vi skrev i fællesskab et debatindlæg til Børsen. Indlægget nåede langt ud og vandt genklang hos rigtig mange mennesker. Det var skønt at opleve, at så mange også gør sig tanker om fremtidens HR og rekruttering.
 • Hvor ofte sætter du dig i dine kandidaters stol?

  På en tur igennem mit feed på LinkedIn støder jeg jævnligt på opslag og kommentarer fra kandidater med historier om både gode og dårlige oplevelser fra en rekrutteringssituation. Og det har fået mig til at tænke på, om vi er gode nok til at se os selv fra kandidaternes stol.
 • TEST OG INTERAKTIVE PC-SPIL GIVER ET BEDRE MATCH

  Danmarks største danskejede flyselskab, Jet Time, strukturerer deres rekrutteringsproces omkring test, interviews og gamification i jagten på de bedste talenter. Jet Time oplever tydeligt, hvordan professionalisme og grundighed giver bedre match. Læs med og bliv klogere på proces, effekt og hvad kandidaterne siger til det hele.