Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • Virkemidler, der gør din undervisning effektiv og målrettet

  I rollen som underviser og facilitator er jeg naturligvis optaget af, at deltagere i min undervisning eller facilitering får størst muligt udbytte med hjem. Derfor har jeg fokus på effektiv og målrettet kommunikation samt på at bruge de rette virkemidler.
  Kategori Andet
 • EN ENTREPRENØR MED FALDSKÆRM, LIVREM OG SELER

  - interview med Masters grundlægger Bjarne Mønster
  Kategori Andet
 • HR FUTURE LAB – fn's verdensmål

  Når man taler om Fremtidens HR og ikke mindst bæredygtighed i HR, bør man også forholde sig til FN’s Verdensmål. For hvis vi skal skabe impact, skal vi starte med de store paradigmer og huske på det globale perspektiv. Det er vores pligt, når vi ønsker at evaluere på vores egen branche.
  Kategori Andet
 • HR FUTURE LAB - HVORDAN BLIVER VI KLAR TIL DE NYE TEKNOLOGIER?

  De etiske og moralske spørgsmål lagde op til en debat i HR Future Lab om det at overlade beslutninger til teknologier uden reelt at kende alle detaljer af beregningerne bag. Det er et klassisk ”black box dilemma”, hvor vi ved, at den kunstige intelligens (AI) træffer den rette beslutning, men vi ved ikke hvorfor. Lad os overføre det til et eksempel fra rekrutteringer:
  Kategori Andet
 • HR FUTURE LAB – et arbejde med mening 

  Udover de markant anderledes forventninger til arbejdspladsen og ønsket om fleksibilitet, er et vigtigt element, at medarbejderne forventer, at deres egne værdier matcher virksomhedens. De vil ganske enkelt have et arbejde med mening. Det har vi forholdt os til i HR Future Lab.
  Kategori Andet