Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • Skab bedre resultater med en datadreven tilgang til rekrutteringen

  Når jeg underviser på certificeringskurserne i vores testløsninger taler vi ofte om om hvordan man gennem en datadreven tilgang til rekruttering kan øge sansynligheden for at finde det rette match mellem kandidat og job.
 • Hvordan sikres en effektiv og målrettet rekrutteringproces?

  Så blev det juli måned og arbejdsdanmark begynder så småt at drosle ned og se frem mod sommerferien. For mig betyder det at jeg skal i gang med nye og spændende opgaver. Det har også givet plads til at dele lidt viden omkring hvad skal der til for at sikre en effektiv og målrettet rekrutteringsproces?
 • Leverer din virksomhed WOW Service?

  Jeg har netop opsagt en aftale med en leverandør på baggrund af gentagende eksempler på dårlig service. Hvor er det ærgerligt at det er nødvendigt. Er det et udtryk for at virksomheden ikke kan levere det jeg efterspørger eller skyldes det blot at jeg er blevet betjent af de forkerte medarbejdere? Jeg er i tvivl.
 • Er du nu også helt objektiv når du rekrutterer?

  Du gør dig uden tvivl umage når du rekrutterer. Jeg kan forestille mig at du gør dig grundige overvejelser omkring den rette kandidat, det job som skal udfyldes og det team den nye kollega skal fungere i. Du overvejer måske hvilke faglige kvalifikationer, den nye medarbejder skal være i besiddelse af, hvilke resultater han/hun skal have opnået, foretrukken personlighed og måske også kognitivt potentiale. Måske tager du referencer for at undgå fejl. Men er din rekrutteringsproces objektiv selvom du gør dig umage?
  Kategori Rekruttering

År