Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • Rekrutteringsprocessen er forældet i flere brancher

  Det var konklusionen, da jeg mødtes med IT-udviklingsbureauet Kraftvaerk for at høre deres tanker om HR og udfordringer med rekruttering. Det kom der en rigtig god snak ud af, og vi skrev i fællesskab et debatindlæg til Børsen. Indlægget nåede langt ud og vandt genklang hos rigtig mange mennesker. Det var skønt at opleve, at så mange også gør sig tanker om fremtidens HR og rekruttering.
 • HR FUTURE LAB – HVORDAN SER FREMTIDEN FOR HR UD?

  Der har længe været et behov for at blive mere konkrete i debatten om hvilken rolle HR skal have i fremtidens. Så sent som sidste år præsenterede vi i Master Danmark en række datadrevne findings om fremtiden for HR og her blev det tydeligt, at der er brug for at vi i HR – med input udefra – begynder at tale mere om hvor vi skal hen og hvordan vi kommer derhen.
  Kategori Andet
 • Fremtiden for HR: Hvad gør vi nu…

  Der har været stille fra min hånd den sidste tid. Efter vores morgenmøde i slutningen af september om fremtiden for HR, er ideerne blevet flere og timerne færre. Men nu er det tid til at reflektere og samle op. For hvad gør vi nu? Og hvordan endte vi egentlig her?
  Kategori Andet
 • KPMG bruger teknologi til HR’s kerneopgaver

  I dag vil jeg give ordet til Anja Leschly, som er Head of People i KPMG. Anja har nemlig i længere tid haft en tæt dialog med KPMG-afdelingen New Tech og har løbende bundet sin egen HR-afdeling mere og mere op på teknologi og digitalisering. Det synes jeg er meget inspirerende i forhold til de findings, jeg har præsenteret dig for tidligere.
  Kategori Andet
 • Forandringsprocesser i fremtidens arbejdsmarked

  Jeg håber, de seneste blogindlæg med findings fra projektet har inspireret dig. Hvis du har brug for et overblik over de tidligere findings, kan du altid finde dem på min blog.
  Kategori Andet