Er dine certifikater synlige?

Der er stor værdi i at vise sine faglig egenskaber frem på sit CV og ikke mindst sin LinkedIn-profil. Master certificerer flere hundrede personer hvert år, og vi sender selvfølgelig et fint certifikat, når kurset er bestået.

Men hvem ser certifikatet, når det ligger i skuffen? Ikke ret mange.

Et certifikat er bevis på, at du har tilegnet dig kompetencer, og at du udvider din horisont. Den viden, man får på en certificering, er værdifuld både for den enkelte og for virksomheden. Derfor kan du med fordel gøre dine certificeringer synlige på din LinkedIn-profil.

Men hvordan får man certifikater på LinkedIn?

I toppen af din LinkedIn-profil, kan du tilføje en række sektioner til din profil. Du skal bruge den sektion, der hedder "certifications" under "accomplishmets".

Derefter finder du sektionen på profilen og klikker på +'et og vælger "certification".

Du skriver selv informationerne om dit certifikat ind og vælger "Master Danmark" (begynd at skrive og kig efter vores logo) under "Certification Authority". Du behøver ikke udfylde alle felter, vi bruger fx ikke numre på vores certifikater.

Hvis du gerne vil dele din certificering med dit netværk, har jeg set mange fine eksempler på, at kursister har delt et billede af deres certifikat/dem selv eller andet med en kort tekst om, hvad de glæder sig til at bruge certificeringen til eller lign.

God fornøjelse med at opdatere din profil og få certifikatet ud af sit skjul i skuffen.

Mia Debel

Finder og formidler små og store historier, der inspirerer til arbejdet med mennesker og test.

Kategori