Blog om målbar hr og fremtiden for hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Det er medarbejdere i Master Danmark eller vores samarbejdspartnere, der skriver på bloggen om relevante emner.

 

 • Rekrutteringsprocessen er forældet i flere brancher

  Det var konklusionen, da jeg mødtes med IT-udviklingsbureauet Kraftvaerk for at høre deres tanker om HR og udfordringer med rekruttering. Det kom der en rigtig god snak ud af, og vi skrev i fællesskab et debatindlæg til Børsen. Indlægget nåede langt ud og vandt genklang hos rigtig mange mennesker. Det var skønt at opleve, at så mange også gør sig tanker om fremtidens HR og rekruttering.
 • HR FUTURE LAB – HVORDAN SER FREMTIDEN FOR HR UD?

  Der har længe været et behov for at blive mere konkrete i debatten om hvilken rolle HR skal have i fremtidens. Så sent som sidste år præsenterede vi i Master Danmark en række datadrevne findings om fremtiden for HR og her blev det tydeligt, at der er brug for at vi i HR – med input udefra – begynder at tale mere om hvor vi skal hen og hvordan vi kommer derhen.
  Kategori Andet
 • Hvad er forskellen på Management og Leadership?

  Jeg hører tit de to begreber Management og Leadership brugt i flæng. De fleste bruger dem som synonymer, men hvis man kigger lidt nærmere på de to ord, gemmer der sig en betydningsforskel, som siger noget om to vidt forskellige ledertyper.
 • Stopper ens faglige udvikling, når man bliver leder?

  Nej selvfølgelig gør den ikke det. For ledelse er et fag, man kan blive bedre til. Hvis lederens formål er at udvikle og støtte medarbejderne til gavn for virksomheden, så er det vigtigt, at man som leder er bevidst om, at ledelse er en disciplin, man konstant skal arbejde på at blive bedre til.
  Kategori Leadership
 • Hvor ofte sætter du dig i dine kandidaters stol?

  På en tur igennem mit feed på LinkedIn støder jeg jævnligt på opslag og kommentarer fra kandidater med historier om både gode og dårlige oplevelser fra en rekrutteringssituation. Og det har fået mig til at tænke på, om vi er gode nok til at se os selv fra kandidaternes stol.