{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Beregn den præcise pris på en fejlrekruttering (uden at være excel-haj)

Prøv vores beregner, der giver dig den præcise pris på en fejlrekruttering.

  • Beregn præcis, hvad det koster dig at rekruttere
  • Se, hvornår medarbejderen tjener penge til virksomheden
  • Brug tallene til at vise, hvorfor det er vigtigt at bruge ressourcer på at rekruttere
  • Få argumenter, din ledelse forstår
  • BONUS: Flotte grafer og visualiseringer med dine tal og beregninger. Lige til at kopiere ind i en business case.

Vi hører fra flere i HR, at de oplever ikke at blive taget seriøst i enten forretningen eller hos direktionen, fordi de ikke benytter dataværktøjer som f.eks. en datadrevet case. Der skal tal på bordet. Der er bare langt større gennemslagskraft, hvis du kan præsentere en afgrænset undersøgelse baseret på data og derigennem viser hvad en given ændring vil betyde for virksomheden i de kommende år. Sådan en datadrevet case giver et meget håndgribeligt beslutningsgrundlag.

Et konkret eksempel hvor netop en datadrevet case kan have afgørende betydning for hele forretningen, hvis HR kan vise hvad fejlrekrutteringer reelt koster virksomheden og hvor præcis, man kan sætte ind for at minimere dem i fremtiden. En survey blandt HR-beslutningstagere viser, at 100% af de adspurgte oplever at fejlrekruttere, men at 35% ikke ved, hvad en fejlrekruttering koster dem. Det tal skal vi have nedbragt.

Hvis vi i HR kan bruge den data vi allerede har til at finde ud af, hvad en fejlrekruttering koster og lave en datadrevet case til ledelsen, så er vores rolle i den grad relevant for virksomhedens fremtid.

En dybdegående undersøgelse af hvordan virksomheder bliver profitable viser at virksomheder, der performer i forhold til rekruttering oplever en stigning i omsætning på 350%. (Kilde: Capability to Profitability, Realizing the Value of People Management, Boston Consulting Group, 2012)

Så hvis du kan bruge beregneren til at få datadrevne og tydelige argumenter, kan du virkelig gøre en forskel for din forretning og skabe forandringer, der giver stor værdi.