HÅNDTERING AF PERSONDATA

Vi er optagede af, at gøre det let for vores brugere at overholde loven, når de benytter vores platform og værktøjer. METIS (vores analyseplatform) tilpasser sig løbende de krav, lovgivningen stiller til fx håndtering af persondata. Der udvikles løbende nye funktioner, der gør det lettere for dig, som dataansvarlig, at overholde reglerne, når du behandler persondata.

Muligheder i METIS

Her får du et overblik over de funktioner i METIS vi anbefaler du bruger, når du håndterer persondata.

Alle brugere bør:

Som administrator bør du:

Overordnet set er det en god idé at have én METIS-administrator i virksomheden og give de øvrige brugere andre roller med begrænsede rettigheder.

Den enkelte virksomhed skal selv sikre, at den overholder lovgivningen og bruger vores platform og værktøjer ifølge reglerne.

Databehandleraftale

Vi har en databehandleraftale som en del af alle kundekontrakter. Databehandleraftalen har til formål at sikre overholdelse af den til enhver tid gældende persondatalovgivning i Danmark. Det er en skriftlig aftale, som regulerer forholdet mellem vores kunder som dataansvarlige og Master Danmark som databehandler. Aftalen handler primært om hvordan Master Danmark håndterer data og gældende sikkerhedsforanstaltninger sådan at I som dataansvarlige kan leve op til loven.

Generelle råd fra Plesner

Tidligere på året har vi i samarbejde med Michael Hopp fra Plesner lavet en kort video, der giver 3 konkrete råd til at komme i gang med arbejdet med persondataloven. Det materiale Mia henviser til i videoen, kan du hente lige her, så du behøver ikke sende en mail:

 

 

Nysgerrig på at høre mere om vores produkter?

Kontakt os

Læs mere om METIS

Download brochure