Blog om målbar hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Forskellige både interne og eksterne bloggere vil skrive om det, de brænder for.

 

 • Forudse HR-fremtiden med data

  I går lød det mere officielle startskud på et spændende projekt, vi er gået sammen med Frederik Bonde fra Innovation Lab om. Vi kalder det "Forudse HR-fremtiden med data," da vi netop bruger data til at forudse hvordan fremtiden for HR vil se ud. Det gør vi for at hjælpe HR til at kunne forudse tendenser og træffe bedre beslutninger baseret på data.
 • HVILKEN TESTLEVERANDØR PASSER TIL DIN FORRETNING?

  Markedet for erhvervstest – til rekruttering eller udvikling af medarbejdere – er stort og der er mange leverandører at vælge imellem. Hvis du ikke er vant til at sammenligne testleverandører, kan det være svært at vurdere hvilke parametre, der er relevante. Derfor har jeg samlet mine bud på hvilke spørgsmål du kan stille dig selv inden du vælger testleverandør.
 • På vej mod ledelse med EASI

  Lederskab var aftenens emne da knap 20 yngre, ambitiøse kvinder samlede sig til Djøfs talentnetværk og blev klogere på, hvad der kræves for at være en god leder. Udover inspirationen fra oplægsholdernes erfaringer og refleksioner over det at være leder, blev lederskab introduceret også fra et udviklingsperspektiv, med fokus på personlighed. Dette valgte vi fordi personlighedstræk naturligvis afspejles i ledelsesstilen. Til det formål benyttede vi typologien EASI, der igennem de fire typer af personlighed sætter ord på fire forskellige adfærds- og motivationsstile.
 • Hvordan du bedst undgår dyre fejlrekrutteringer og styrker økonomien

  Ved du hvad en fejlrekruttering koster din virksomhed? Måske har du ikke det præcise tal, men vi kan nok godt blive enige om at det er dyrt at ansætte de forkerte. I dette indlæg giver jeg mit bud på hvad det koster at ansætte de forkerte, men også hvordan du kan undgå det. Jeg vil introducere dig til en figur, der viser hvordan du vælger den bedste metode til at forudsige succes i jobbet og hvilken betydning den valgte metode har for virksomhedens økonomi. Til sidst vil du få et godt udgangspunkt for at bruge den valgte metode på den bedste måde. Alt sammen med det formål at spare penge ved at ansætte de rette medarbejdere.
 • GÅ METODISK TIL EN REKRUTTERING OG FIND DEN RETTE TIL JOBBET

  Jeg har talt med Birgitte Eilersen om, hvordan hun sikrer sig, at hun altid gennemfører en professionel og kvalitetsbetonet rekrutteringsproces. Birgitte er direktør i rekrutteringsvirksomheden Promando og har mange års erfaring med at rekruttere.

Kategorier

År